Valokuvia

Piirikuvernööri Martti Lepojärvi vieraili klubissamme lokakuussa 2013

Kuvassa olemme vierailulla Sumituuli Oy:n tuulivoimalatyömaalla Kemin Ajoksessa.

Rakenteilla oleva tuulivoimala oli kooltaan hyvin vaikuttava. Kuva Juha Meriläinen.

Kuvassa uusi presidentti Seppo Valtanen saa onnittelut past presidentti Raimo Pohjaselta

Rotarypiirin 1400 Tornion kuolutusseminaarin 10. syyskuuta osallistuvat ryhmäkuvassa.

Tornion golf-kentällä pidettiin 16.8.2011 rotareiden välinen golf-kilpailu. Kuvissa Rotary Scramblen parhaimmat joukkueet,

Klubikokouksessa 9. elokuuta 2011 oli vieraanamme piirikuvernööri Paavo Enroth.

Kokoukseen osallistui kuusi aiempaa piirikuvernööriä, joista Veli Honkola ja Seppo Blomqvist ovat oman klubimme jäseniä.

Vierailevat piirikuvernöörit olivat vuoden2002-2003 piirikuvernöörit Asko Brax Tampereelta, Erkki Nieminen Kokkolasta, Jaakko Castren Helsingistä ja Jarmo Jyrkinen Ristiinasta.

Kuvassa vasemmalla olemme ruokailemassa Aineen taidemuseossa, jossa Katriina Pietilä-Juntura piti esitelmän Eila ja Veli

Aineen taidekokoelmasta ja taiteen keruusta. Oikealla Aineen taidemuseon ravintolan palveluhenkilö, jolle kiitos palvelusta.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa keskellä uusi klubimme jäsen Jari Keskimaunu, oikealla kummi Kyösti Kaihu ja vasemmalla

presidentti Pekka Suopajärvi. Oikeanpuoleisessa kuvassa Katriina Pietilä-Juntura pitämässä esitelmää Eila ja Veli Aineen

taidekeräyskokoelmasta Aineen taidemuseossa.

Kuvassa vasemmalla presidentti Pekka Suopajärvi on luovuttanut klubimme pitkäaikaiselle aktiivijäsenelle

Toimi Ahvenjärvelle arvostetun PHF-merkin. Kuvassa oikealla uusi jäsenemme Ahti Alamäki.

Klubimme sai uusiksi jäseniksi Matti Terhon ja Mika Kuljun

Teatterimatkalla Kemissä

Piirikuvernööri Leila Risteli ja Juha Risteli vierailivat klubillamme.

Veli-Pekka Ponkala, presidentti Pekka Suopajärvi ja Veli-Pekan kummi Jorma Winter

Vierailulla Outokumpu Oy:ssä